Termeni si Conditii

Termeni si conditii

 1. Conditii generale
  • Site-ul fmcgroup.ro, denumit in continuare “fmcgroup.ro”, este detinut si administrat de societatea F.M.C PRO EXPERT GROUP S.R.L.-D, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare: 31643146, Nr. Reg. Com: J40/6205/2013, cu sediul in Strada Petrache Poenaru, nr. 16, sector 5, Bucuresti. Tel.: 0745.212.085; Fax: 0337815267; E-mail: office@fmcgroup.ro.
  • fmcgroup.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.
  • Website-ul fmcgroup.ro se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.
  • Navigarea pe site-ului fmcgroup.ro echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Utilizator. Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati Termenii si Conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.
  • Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a informa cu privire la oportunitatile de finantare existente si de a prezenta serviciile oferite de companie (formare profesionala si consultanta in domeniul fondurilor nerambursabile).
  • F.M.C PRO EXPERT GROUP S.R.L.-D este o companie inregistrata la registrul Comertului din Romania, conform legislatiei in vigoare. Acest site si serviciile oferite (cu exceptia site-urilor spre care exista legaturi) este proprietatea F.M.C PRO EXPERT GROUP S.R.L.-D, persoana juridica romana cu sediul in Romania. Orice disputa legata de accesarea si utilizarea acestui site se supune legislatiei romane si intra exclusiv in jurisdictia tribunalelor de pe teritoriul Romaniei.
 1. Termeni de utilizare:
  • Website-ul se va utiliza doar in interes personal si non-comercial.
  • Nu se va copia sau distribui nici o informatie (text, poze, video, sau orice alt material) fara a obtine in prealabil acordul scris de la F.M.C PRO EXPERT GROUP SRL-D
  • Nu veti modifica sau degrada nicio parte din acest website.
  • Nu veti publica pe acest website informatii care pot induce in eroare corectitudinea datelor (text, materiale video, poze, etc).
  • Veti respecta termenii si conditiile impuse de acest website.
 1. Drepturile de proprietate Intelectuala
  • Continutul site-ului fmcgroup.ro: imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi este integral proprietatea F.M.C PRO EXPERT GROUP SRL-D si este aparat de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul F.M.C PRO EXPERT GROUP SRL-D a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.
  • fmcgroup.ro poate contine texte preluate de pe site-urile autoritatilor care gestioneaza fondurile europene, link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. fmcgroup.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare a oricarui alt website. La sfarsitul fiecarui articol este indicata sursa informatiilor prezentate.
  • Nu aparţin roacele materiale pentru care s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt deţinător sau o altă sursă. Orice includere de link-uri spre alte site-uri este facuta numai pentru ajutorul Utilizatorului si nu implica sprijinirea de catre companie a materialului disponibil pe acele site-uri. Utilizatorul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile in acele site-uri.
  • Utilizatorii se obligă să respecte toate drepturile de autor şi drepturile conexe acestuia şi orice alte drepturi de proprietate intelectuală pe care fmcgroup.ro le deţine asupra/în legatură cu website-ul, conţinutul acestuia, orice modul sau componenentă a acestora sau în legatură cu utilizarea acestora. Utilizatorii înţeleg şi acceptă ca în cazul încălcării a vreuneia din prevederile de mai sus în orice măsură, vor putea fi traşi la răspundere faţă de autorii / proprietarii conţinutului website-ului.
  • Toate drepturile de proprietate intelectuala asupra roapartin F.M.C PRO EXPERT GROUP SRL-D.
 1. Termeni si conditii cu privire la Inscrierea la cursuri
  • Clientul se va putea inscrie la cursurile derulate de companie prin completarea formularului de inscriere la curs.
  • Clientul poate accesa orice curs, din oferta disponibila, in limita locurilor disponibile si a conditiilor de acces specificate in descrierea cursului.
  • Pentru a se inscrie la curs, clientul trebuie sa furnizeze urmatoarele informatii: nume si prenume/ adresa de email/ telefon/ cursul la care se doreste inscrierea/ datele de facturare. In cazul in care datele furnizate sunt incomplete sau incorecte, compania isi rezerva dreptul de a nu valida inscrierea si de a nu rezerva locul la curs.
  • Dupa transmiterea formularului, compania va expedia in maxim 24 de ore factura proforma. Aceasta va fi expediata clientului pe adresa de e-mail completata de catre acesta in Formularul de inscriere la curs.
   In cazul in care utilizatorul realizeaza inscrierea si nu primeste factura proforma in 24 de ore la adresa de e-mail furnizata, acesta este rugat sa instiinteze compania la nr. de tel.212.085 sau pe adresa de email: office@fmcgroup.ro
  • Compania are dreptul de a modifica fara vreo notificare prealabila data de desfasurare a trainingului, trainerul. In cazul modificarii datei si daca clientul a achitat deja taxa de participare, acesta poate solicita restituirea taxei sau reprogramarea pentru un curs la o data ulterioara.
  • Clientul are obligatia sa retina data la care are loc trainingul la care s-a inscris, conditiile de acces la examen, programul de desfasurare precum si locatia.
  • In cazul in care Clientul se inscrie la un training, acesta are obligatia de a achita taxa de participare in termenul mentionat pe site pe pagina cursului selectat.
  • Plata taxei de participare la training, reprezinta confirmarea clientului ca doreste participarea la training si totodata, faptul ca participantul la curs a luat la cunostinta termenii si conditiile precum si ce anume include taxa de participare conform informatiilor afisate pe pagina fiecarui curs.
  • Daca clientul achita taxa de participare (integral sau partial) si ulterior, din orice fel de considerente, nu mai doreste sau nu mai poate sa participe, acesta poate solicita si primi returnarea a 50% din sumele achitate, daca renuntarea este comunicata in scris cu cel putin 7 zile inainte de data inceperii cursului.
  • Clientul va avea intotdeauna dreptul de a delega o alta persoana pentru a participa la curs, fara sa achite vreo taxa suplimentara, cu conditia ca noul participant sa indeplineasca conditiile de acces la curs si cu conditia sa anunte compania cu cel putin 24 de ore.
  • Reprezentantii companiei nu solicita informatii de pe card/ informatii bancare. In cadrul site-ului fmcgroup.ro nu exista posibilitatea de a plati online.
 1. Termeni si conditii cu privire la folosirea serviciului Solicita consultanta/ completarea Formularului de contact
  • Clientul va putea solicita consultanta in domeniul fondurilor nerambursabile prin completarea formularului de contact.
  • Pentru a solicita consultanta, clientul trebuie sa furnizeze urmatoarele informatii: nume si prenume/ adresa de email/ telefon/ descrierea idei de proiect. In cazul in care datele furnizate sunt incomplete sau incorecte, compania poate solicita informatii suplimentare pentru formularea unui raspuns.
  • Dupa transmiterea formularului, compania va expedia in maxim 48 de ore un raspuns la solicitarea formulata. Raspunsul va fi transmis clientului pe adresa de e-mail completata de catre acesta in Formularul de contact.
   In cazul in care utilizatorul transmite formularul de contact si nu primeste raspuns in 48 de ore la adresa de e-mail furnizata, acesta este rugat sa instiinteze compania la nr. de tel. 212.085 sau pe adresa de email: office@fmcgroup.ro
  • Raspunsul oferit de companie poate cuprinde: identificarea unei surse de finantare pentru idea de proiect, transmiterea unei fise de informare cu informatii detaliate despre sursa de finantare identificata, transmiterea unui formular de verificare a eligibilitatii, stabilirea unei intalniri. In cazul in care nu este identificata o sursa de finantare potrivita pentru nevoile clientului compania va transmite clientului un raspuns in acest sens. Clientul pentru care nu a fost identificata o sursa de finantare va fi introdus in baza de date a companiei prin acordul scris al acestuia, solicitat in cadrul raspunsului formulat.
  • Compania nu percepe nicio taxa pentru folosirea serviciului Solicita consultanta. In cazul in care vi se solicita plata unei taxe de catre alte persoane va solicitam sa ne contactati imediat la nr. de telefon 212.085 sau pe adresa de mail office@fmcgroup.ro.
  • Reprezentantii companiei nu solicita informatii de pe card/ informatii bancare. In cadrul site-ului fmcgroup.ro nu exista posibilitatea de a plati online.

 

Comments are closed.