Articole utile

Citate care ne inspira…

 

“Ceea ce gandesti, vorbesti si faci determina ceea ce obtii.”

“Obtii succes renuntand la lucrurile care te impiedica sa ai succes ca, de pilda, pierderea timpului in fata televizorului, lenea sau obiceiurile proaste la locul de munca.”

“Evolutia personala m-a condus spre depasirea punctului in care aveam nevoie de aprobarea altora. Aveam ceva mai important: propria mea aprobare. Satisfactia personala vine numai cand te ridici deasupra necesitatii de a avea aprobarea altora.”

“Stresul este cauzat de faptul ca nu faci ceea ce stii ca ar fi corect sa faci. Lipsa unei actiuni corecte este vinovatul.”

“Citeste din motive variate. Citeste ca sa te simti inspirat. Citeste ca sa-ti ridici nivelul intelectual. Citeste ca sa te distrezi. Orice carte este mai buna decat majoritatea programelor TV.”              

Termina cu vaicareala si fa ceva cu viata ta!  –  Larry Winget

…….

 

“Pregatirea si intelepciunea in privinta banilor sunt extrem de importante. Apucati-va devreme de treaba. Cumparati-va o carte. Mergeti la un seminar. Exersati. Incepeti cu putin.”

“Cuvintele cele mai importante sunt <<sa faci>> si <<a face>>.”

“Invatati-i si pe altii si veti fi rasplatiti.”

“Investiti mai intai in educatie. In realitate singurul bun pe care il aveti este mintea voastra, care este cea mai puternica unealta pe care o vom putea stapani vreodata.”

Tata bogat, tata sarac – Robert T. Kiyosaki

 

Comments are closed.